Raspored ispita - januarsko - februarski rok - III ciklus studija

Obavještavaju se studenti III ciklusa studija da će se ispit za predmete Metodologija istraživačkog rada i Metode i tehnike izrade naučnih projekata održati 21.01.2017. godine i 11.02.2017. u 13h, ured prof. dr. Mensura Kusture (II sprat). 

Kada je u pitanju polaganje redovnih ispita iz II, III i IV semestra doktorant se treba e‐ mailom javiti predmetnom nastavniku radi dogovora oko polaganja zaostalih ispita prema Nastavnom planu i programu za III ciklus studija i obaviti polaganje istih kako se dogovore (zavisno od toga kada je predmetni nastavnik na Fakultetu). 

 

 

O svakom dogovoru sa pojedinim profesorom potrebno je obavijestiti putem e‐maila ili telefonski i koordinatoricu III ciklusa studija/doktorskog studija radi pripreme indeksa, ispitnog zapisnika i prijave za ispit, da bi se isti mogao preuzeti blagovremeno. E‐mail adresa koordinatorice III ciklusa studija: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. . 

 

 

 

Prije izlaska na ispite potrebno je podmiriti eventualna dugovanja prema Pravnom fakultetu, jer će se izvršiti provjera istih!
 
Koordinatorica za III ciklus studija
Amina Hajdarević, MA 

 

Vi ste ovdje: Početna Studentska služba Raspored provjera znanja Raspored ispita - januarsko - februarski rok - III ciklus studija