Raspored polaganja ispita: junsko - julski ispitni rok za III ciklus studija

UNIVERZITET U TRAVNIKU
 
JUNSKO-JULSKI ISPITNI ROK ZA III CIKLUS STUDIJA
 
 
18.06.2016. godine u 10:00 sati – Ured Dekana
09.07.2016. godine u 10:00 sati – Ured Dekana
 
Ovo se odnosi na doktorante koji nisu položili predmete Metodologija istraživačkog rada i Metode i tehnike izrade naučnih projekata kod profesora Mensura Kustura iz I semestra, te nisu obavili Originalno naučno istraživanje iz II semestra kod profesora Kusture. Oni se trebaju prije izlaska na ispit e-mailom javiti profesoru Kusturi radi dogovora oko rada!
 
Kada je u pitanju polaganje redovnih ispita iz II i III semestra doktorant se treba e-mailom javiti predmetnom nastavniku radi dogovora oko polaganja zaostalih ispita prema Nastavnom planu i programu DS i obaviti polaganje istih kako se dogovore (zavisno od toga kada je predmetni nastavnik na fakultetu).
 
O svakom dogovoru sa pojedinim profesorom potrebno je obavijestiti putem e-maila koordinatoricu III ciklusa studija/doktorskog studija radi pripreme indeksa, ispitnog zapisnika i prijave za ispit, da bi se isti mogao preuzeti blagovremeno.
 
E-mail adresa koordinatora III ciklusa studija: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 
Prije izlaska na ispite potrebno je podmiriti eventualna dugovanja prema Pravnom fakultetu, jer će se izvršiti provjera istih!
 
Vi ste ovdje: Početna Studentska služba Raspored provjera znanja Raspored polaganja ispita: junsko - julski ispitni rok za III ciklus studija