VAŽNO-napomena pred nastupajuće ispitne rokove

Budući da je Fakultet zbog epidemioloških mjera na nivou Srednjobosanskog kantona i obavezujućeg člana 127. stav 2. Zakona o visokom obrazovanju Srednjobosanskog kantona 4/13 spriječen da ispitne rokove organizuje online putem, obavještavaju se svi studenti da su obavezni poštovati epidemiološke mjere koje su trenutno na snazi na nastupajućim ispitnim rokovima.

Studenti bez zaštitne maske neće moći ući u zgradu Fakulteta niti pristupiti ispitima u salama i amfiteatrima.

Studenti su obavezni da drže razmak od drugih studenata i osoblja Fakulteta i to najmanje 2 metra te su obavezni da redovno dezinfikuju ruke dezinfekcionim sredstvima koja se nalaze u prostorijama  i ulazu zgrade Fakulteta.

Ukoliko studenti imaju izdato rješenje o samoizolaciji (na svoje ime ili ime člana uže porodice) ili temperaturu, kašalj, prehladu te druge simptome koji se mogu dovesti u vezu sa COVID-19 isti ne smiju dolaziti na Fakultet. Takvim studentima (uz naknadno priloženo rješenje ili medicinsku dokumentaciju kojom se dokazuje spriječenost dolaska na ispite u pogledu roka i validnog simptoma) će biti određen naknadni ispitni rok.

Studentima se zabranjuje grupisanje i okupljanje u prostorijama Fakulteta.

Želimo svim studentima puno sreće i uspjeha na nastupajućem ispitnom roku te da ostanu zdravi.

Vi ste ovdje: Početna Studentska služba Obavijesti VAŽNO-napomena pred nastupajuće ispitne rokove