Važna obavijest studentima povodom početka akademske 2020/2021 godine

STUDENTIMA PRAVNOG FAKULTETA

 

Poštovani i dragi studenti Pravnog fakulteta,

želimo vas obavijestiti da nastava počinje 3. oktobra 2020. godine. U raspravi o načinu održavanja svih oblika nastave i ispita opredijelili smo se za kombinovani sistem nastave, dijelom online putem DL platforme, dijelom in class u amfiteatrima Fakulteta. Navedeno podrazumijeva da će za redovne studente sva predavanja biti održavana online, dok će se vježbe održavati na Fakultetu, u manjim grupama i uz poštovanje propisanih epidemioloških mjera. Za studente koji su se opredijelili za DL sistem učenja prilikom upisa na fakultet će i predavanja i vježbe biti organizovane online, putem DL platforme, uz obavezan dolazak na tri in class sedmice za koje će dobijati dodatne bodove koje ulaze u ocjenu. Organizacijom nastave na ovaj način, Pravni fakultet je u potpunosti ispoštovao član VII Naredbe Kriznog štaba Federacije BiH, koji se odnosi na rad obrazovnih ustanova.

Početak nastave za brucoše biće obilježen online obraćanjem dekana Pravnog fakulteta, acc.prof.dr. Džemala Najetovića koje će vam biti dostupno putem DL platforme.

O rasporedu nastave bit ćete na vrijeme obaviješteni na internetskoj stranici Fakulteta. Šifre za DL sistem nastave možete preuzeti od 3.10.2020. godine u studentskoj službi.

Potrebno je da se pridržavate svih epidemioloških mjera koje su jasno istaknute i dostupne od ulaska na Fakultet. To je za dobrobit svih nas.

Želimo Vam puno sreće i uspjeha u novoj akademskoj 2020/2021. godini.

S poštovanjem,

 

Doc.dr. Benjamina Karić,

prodekan za nastavu i studentska pitanja

Vi ste ovdje: Početna Studentska služba Obavijesti Važna obavijest studentima povodom početka akademske 2020/2021 godine