Važna obavijest za sve studente povodom parcijalnih ispita

Obavještavaju se svi studenti da će se sve važne obavijesti vezane za online parcijalne ispite objavljivati isključivo na DL platformi (Google Classroom) te da će na istoj biti objavljeni rokovi online parcijalnih ispita, upustvo izrade online parcijalnih ispita za studente i online parcijalni ispiti.

Završni ispit će se usljed promjenjenih okolnosti bodovati isključivo od 0 do 65 bodova (bez obzira na bodovanje online parcijalnog ispita) dok putem DL platforme studenti mogu steći maksimalno 35 bodova na ime predispitnih aktivnosti koji će biti uračunati u ocjenu.

Način polaganja završnih ispita će biti blagovremeno objavljen putem DL platforme ili web stranice, nakon odluke Ministarstva obrazovanja SBK (ukoliko mjere zaštite od COVID-19 ostanu na snazi do junsko-julskih rokova).

Pristupni podaci za DL platformu (ukoliko nisu preuzeti ili su eventualno izgubljeni) se mogu dobiti upitom na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. (obavezno navođenje punog imena i prezimena te broja indeksa).

Vi ste ovdje: Početna Studentska služba Obavijesti Važna obavijest za sve studente povodom parcijalnih ispita