Gočobija Elzin odbranio magistarski rad

Gočobija Elzin je 28.4.2022. godine u sali za II i III ciklus studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Travniku uspješno odbranio magistarski rad pod naslovom „Upravni i materijalni akti u Ministarstvu vanjskih poslova i diplomatsko – konzularnim predstavništvima Bosne i Hercegovine“, pred komisijom koju su činili: acc. prof. dr. Džemal Najetović, prof. dr. Ferid Otajagić i doc. dr. Benjamina Karić te stekao akademsko zvanje magistar javne uprave.

Usvajanjem kvalitetnijih zakonskih i podzakonskih akata, reformom organizacione strukture Ministarstva vanjskih poslova i diplomatsko-konzularnih predstavništvima Bosne i Hercegovine, reformom upravnog postupka i spora, primjenom savremenih informacionih tehnologija omogućiti će se kvalitetnije pružanje javnih usluga građanima.

Magistarski rad predstavlja originalan i samostalan rad te izaziva pažnju i primjerene pohvale svojom sistematskom i uređenom razradom predmetne materije, obimom i temeljitošću tematske analize. Rad predstavlja originalnu istraživačku i analitičko - teorijsku cjelinu koja je rezultirala odgovarajućim zaključcima.

Vi ste ovdje: Početna Fakultet Odbrane radova i disertacija Gočobija Elzin odbranio magistarski rad