Konkurs za izbor nastavnika oktobar 2022

Na osnovu odluke Senata Univerziteta u Travniku broj 583/22  od 27.10.2022. godine, Pravni fakultet Univerziteta u Travniku raspisuje

KONKURS

Izbor nastavnika u sva zvanja za naučnu oblast kako sljedi:

  1. Međunarodnopravna-2 nastavnika
  2. Građanskopravna-2 nastavnika
  3. Javnopravna-2 nastavnika
  4. Krivičnopravna-1 nastavnik
  5. Historijskopravna-1 nastavnik

Za izbor u nastavničko zvanje kandidati ovisno o stepenu zvanja obavezno prilažu: prijavu na konkurs, biografiju, dokaz o završenom III ciklusu studija, spisak knjiga te naučnih radova objavljenih u relevantnim publikacijama, dokaz o objavljenim knjigama, stručnim radovima, udžbenicima, monografijama,izvod iz matične knjige rođenih i uvjerenje o državljanstvu, a u slučaju izbora u viša zvanja kandidat treba da dostavi i dokaze o mentorstvu u postupku izrade doktorskih disertacija ili magistarskih radova (odluke ili potvrde o imenovanju), dokaz ooriginalnom stručnom uspjehu, kao što je projekt, patent ili originalna metoda te prethodne odluke o izboru u naučnonastavno zvanje.

Svu neophodnu dokumentaciju u orginalu ili ovjerenoj kopiji orginala, kandidati su dužni dostaviti na adresu Pravni fakultet Univerziteta u Travniku, Azapovići br. 439, 71250 Kiseljak do 9.12.2022. godine.

Vi ste ovdje: Početna Fakultet Konkursi Konkurs za izbor nastavnika oktobar 2022