PRIZNANJE ZA PROF. DR. ISMETA ALIJU I PRAVNI FAKULTET UNIVERZITETA U TRAVNIKU

Nezavisna agencija Evropsko udruženje menadžera i časopis Euromanager na osnovu strogih kriterija svake godine vrši identifikaciju, imenovanje i afirmaciju izuzetnih menadžera i najuspješnijih kompanija u BiH. Oni analiziraju ostvarenja najuspješnijih te ih nagrađuju visoko priznatim statusom „Menadžer godine“.

U četvrtak, 12. decembra, u Banjoj Luci održano je proglašenje najmenadžera Bosne i Hercegovine za 2018. godinu, kada je tridesetak privrednika po granama i oblastima privrede proglašeno najuspješnijima. Kao i ranijih godina, i za 2018. godinu je dodijeljen jedan broj priznanja ljudima koji nisu direktno u biznisu, ali je njihov značaj za uspješan podsticaj razvoju biznisa u našoj državi jako veliki. Tako je ovoga puta najviše priznanje za oblast nauke i obrazovanja uručeno prof. dr. Ismetu Aliji, glavnom menadžeru i osnivaču Pravnog fakulteta Univerziteta u Travniku.

Prof. dr. Ismet Alija je proglašen za ličnost godine za oblast nauke i obrazovanja, odnosno za desetogodišnji izuzetno uspješan rad Pravnog fakulteta Univerziteta u Travniku. Nagrađen je za stvaranje savremene i moderne obrazovne institucije, a - budući da su kriteriji za ovu pretižnu nagradu veoma jasni: nagradu mogu dobiti samo najbolji i najuspješniji, čiji rad ima konkretan rezultat - Pravni fakultet je ponovo pokazao da se ističe među konkurentima u Bosni i Hercegovini.

Medij

Vi ste ovdje: Početna Fakultet Aktuelnosti PRIZNANJE ZA PROF. DR. ISMETA ALIJU I PRAVNI FAKULTET UNIVERZITETA U TRAVNIKU