Poziv studentima/cama Pravnog fakulteta za učešće u projektu „Sportske igre studenata 2015.“

Asocijacija studenata Edukacijskog fakulteta Univerziteta u Travniku, povodom Dana općine Travnik poziva studente/ice da učestvuju u projektu „Sportske igre studenata 2015.“. Cilj projekta „Sportske igre studenata 2015.“ jeste da studenti kroz takmičarski duh, igru i druženje upoznaju jedni druge i stječu nova prijateljstva. Sportovi kroz koje će se odvijati takmičenje su mali nogomet, košarka i odbojka. Takmičenje u malom nogometu i košarci su planirani za studente, a takmičenje u odbojci će biti za studentice i studente.

Za sve učesnike/ce na igrama osigurane su hrana i piće, a onima koji budu najbolji biti će uručene nagrade.

Prijave na igre vrše se putem mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. do 20. ožujka/marta 2015. g. i prijava ekipe za takmičenje iznosi 10,00 (deset) KM. Fakultet čiji studenti/ce učestvuju na Sportskim igrama studenata dužan je platiti iznos od 150,00 (stotinu i pedeset) KM. Svi prihodi od uplata ekipa i Fakulteta idu u nagradni fond.

Informacije o terminu izvlačenja grupa, pravilima takmičenja, načinu uplate i sve dodatne informacije, biće objavljene po potvrdi o očešću ekipe.

Studentske igre će se održati od 27. – 29. ožujka/marta  2015.god. u Sali O.Š. Travnik.

                                                                                         

Dario Rajić

Voditelj projekta „Sportske igre studenata 2015“

Vi ste ovdje: Početna Fakultet Aktuelnosti Poziv studentima/cama Pravnog fakulteta za učešće u projektu „Sportske igre studenata 2015.“