Poziv studentima/cama za prisustvo Javnoj raspravi o Prijedlogu rezolucije o Sutorini i Kruševici

U utorak, 24.02.2015. godine u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine će se održati Javna rasprava o Prijedlogu rezolucije o Sutorini i Kruševici, predlagača poslanika Denisa Bećirovića. 
 
Ova javna rasprava predstavlja jedinstvenu priliku za studente/ice kao i sva druga zainteresirana lica da prisustvuju procesu donošenja odluka, da učestvuju u ovom diskursu, kao i da saznaju više o ovom komplikovanom pravnom pitanju.
 
Pozivamo sve studente/ice Pravnog fakulteta Univerziteta u Travniku, njihove prijatelje, rodbinu kao i sve druge zainteresirane osobe da svojim prisustvom uveličaju ovaj po nekoliko osnova značajan događaj. 
 
Studenti/ice koji slušaju predmete: Bosansko komparativno pravo, Ustavno pravo II, Međunarodno javno pravo II i Upravno procesno pravo će imati priliku konsultovati se sa profesorima/cama i asistentima/cama Pravnog fakulteta po ovom pitanju, kao i dobiti primjerene bodove za aktivnost za ove predmete. Sve zainteresirane osobe bi trebale biti u primjerenoj sali Parlamentarne skupštine ne kasnije od 09:00 sati.

 

Vi ste ovdje: Početna Fakultet Aktuelnosti Poziv studentima/cama za prisustvo Javnoj raspravi o Prijedlogu rezolucije o Sutorini i Kruševici