Obavještenje: PIV, APISP, OPIV Obavještenje o roku za predaju indeksa za upis ocjena za predmete koji su položeni kod prof. dr. Ismeta Alije

Ovim putem i na ovaj način se obavještavaju svi studenti koji su položili Osnove prava intelektualnog vlasništva odnosno Autorsko pravo i srodna prava te Pravno industrijskog vlasništva kod prof. dr. Ismeta Alije a koji do sada nisu upisali ocjenu u indeks, da je krajnji i posljednji rok za predaju indeksa za upis ocjena iz ovog predmeta utorak, 16.05.2017. godine do 15:00 sati. Nakon što budu potpisani indeksi će biti ostavljeni u studentsku službu Pravnog fakulteta.

Molimo sve studente da primjete da ni jedan indeks neće biti prihvaćen nakon isteka roka za predaju, bez obzira na okolnosti nedostavljanja indeksa. Hvala na razumjevanju.

Studentima se najtoplije savjetuje da indeks na upis ocjena dostave čim prije.

Studenti su dužni da višem asistentu Harisu Hasiću dostave svoj indeks, sa pravilno upisanim imenom predmeta kao i imenom profesora, na bilo koji mogući način koji će rezultirati da će se indeks nalaziti u kancelariji višeg asistenta do zakazanog roka.

Studentima koji su položili navedene predmete a ne upišu na ovom upisnom roku, odnosno koji ne dostave indeks do zakazanog roka, po odredbama Univerziteta u Travniku će biti poništena ocjena i isti će morati ponovo polagati ovaj predmet.

Lična je dužnost svakog studenta da na vrijeme dostavi indeks na upis ocjena, te student lično odgovara, bez obzira na objektivnu krivicu, za nedostavljanje indeksa.

Studenti koji su položili jedan ili više navedenih predmeta kod prof. dr. Ismeta Alije na bilo kom roku koji nije Januarsko-Februarski ispitni rok akademske 2016./17. godine moraju pisati molbu za upis ocjena sa svim formalnim elementima te moble prema pozitivnim proisima Pravnog fakulteta kao i ispitnim rokom polaganja konkretnog predmeta.

Vi ste ovdje: Početna Studij II ciklus | Master studij Pravo industrijskog vlasništva Obavještenje: PIV, APISP, OPIV Obavještenje o roku za predaju indeksa za upis ocjena za predmete koji su položeni kod prof. dr. Ismeta Alije